Běh rektorky byl zrušen, o trička přihlášení běžci nepřijdou

15. 9. 2020 -

Z důvodu postupujícího vývoje COVID-19 jsme se po dlouhém zvažování rozhodli, že v současné epidemické situaci riziko příliš stouplo, a proto jsme nuceni letošní ročník Běhu rektorky zrušit. Bohužel v souvislosti s tím, jak se situace vyvíjí, by rizika převažovala původní význam akce, který spočívá v pohodovém setkání v neformálním prostředí a společném sportovním zážitku.

Všichni, kdo jste byli registrováni do hlavního závodu (ne děti, rodinní příslušníci a štafety), se však můžete účastnit závodu online. Do 31. října 2020 oběhněte 4 km trasu v arboretu (tj. 4 kola dle mapky na webu behrektorky.mendelu.cz), vyfoťte čas (stopky, aplikace atd.), ten pošlete na mail behrektorky@mendelu.cz. Závod 1. listopadu 2020 vyhodnotíme, vítěze zkontaktujeme, výsledky naleznete na webu Běhu rektorky.

Všichni přihlášení do 20. srpna, kteří jste měli nárok na tričko, o něj nepřijdete. Trička přihlášených ve všech kategoriích si můžete vyzvednout 23. září od 11:30 do 15:00 ve venkovním stánku MENDELU ve vnitrobloku mezi budovami A a X. Předání triček organizuje Oddělení komunikace a marketingu, případné dotazy k vydávání triček posílejte na pr@mendelu.cz.

Věříme, že důvody tohoto rozhodnutí pochopíte a těšíme se na osobní setkání při dalším ročníku.