VI. ročník Běhu MENDELU ukončen

25. 9. 2023 -

????‍♂????BĚH MENDELU 2023
V sobotu 23.9. 2023 patřila Botanická zahrada a arboretum Mendelovy univerzity v Brně běžcům a běžkyním????‍♀, kteří přišli závodit o ???? i se bavit. Konal se zde tradiční Běh MENDELU????. Gratulujeme???? všem zúčastněným k jejich výkonům i k radosti z pohybu????‍♀.

V sobotu 23.9. se konal již VI. ročník Běhu MENDELU, který se již stal tradicí. Uvodní slovo při zahájení si vzal pan rektor prof. Dr. Ing. Jan Mareš. Následně se slova chopil ředitel závodu Mgr. Jakub Havel, Ph.D., MPA.

Krásný sobotní den odstartovaly závody těch nejmenších benjamínku do 3 let. Poté následovaly další kategorie 4-6 let, 7-9 let, 10-14 let. Zde dostali všechny dětí účastnické medaile a věříme, že si to všichní užili.

Ve 12 hodin startoval Hlavní závod, kde se potkali Studenti, zaměstnanci (muži, ženy) a rodinní příslušníci. Posledním závodem byl štafetový závod, který ukončil sportovní část. Vrcholem závodu bylo pěvecké vystoupení Jana Brožka a Zuzany Holbeinové, které můžete znát z Městského divadla v Brně a nebo z TV obrazovek.

 

Fotogalerie zde. 

Výsledková listina zde.